ADRESA MAGAZIN : BUCURESTI, STRADA ION BREZOIANU 29A
Program: Luni-Vineri intre orele 11:00 - 19:00.
Cumparam carti! Detalii la telefon +4031 426 0230 sau va asteptam la sediul nostru din Bucuresti, Strada Ion Brezoianu 29A.

click pe poza pentru a o mari

Transhimalaja - Sven Hedin (3 volume)

350,00 300,00 Lei (Pretul contine TVA)

Stoc epuizat

anunta-ma cand este disponibil produsul
Cod: GC126127
Comanda telefonic: +4 031 426 0230
Comanda prin email: galeriilecismigiu@gmail.com
va rugam sa mentionati in e-mail numele si prenumele, adresa de facturare, adresa de livrare, codul produselor dorite, cantitatea si orice alte informatii suplimentare

Detalii - Transhimalaja - Sven Hedin (3 volume)

Opera in 3 volume, scrisa de exploratorul suedez Sven Hedin (unul dintre parintii studiilor cu si despre zona Asiei), marturie stiintifica si literara a expeditiilor sale in Tibet, cu deosebita atentie acordata lantului muntos Transhimalaya.

Editie in limba germana, editata la Liepzig, de F. A. Brockhaus, primele doua volume in 1910, cel de-al treilea in 1912.

Bogat ilustrate (alb-negru si color) si minutios documentate, cele 3 volume reunesc informatii despre cultura si popoarele locale, precum si detaliii geografice relevante, prezentate (si) prin harti, unele dintre acestea desenate de insusi Hedin.

Copertile volumelor sunt cartonate, protejand un total de 1201 pagini. Starea de conservare este una general buna, existand totusi cateva urme ale vremii: volumul I este usor crapat la cotor, lipsindu-i jumatate de primul forzat, iar volumul II are o pata pe prima pagina. De aseemena, toate volumele prezinta cateva pete pe coperti, precum si cateva urme de ingalbenire a filelor, captate cu trecerea anilor.

Cartiele poarta, in stilou, cate o insemnare succinta a fostei posesoare. Textul cartilor nu este afectat de  urme de uzura.

Cartile se prezinta cf foto atasate.

Opinia cumparatorilor despre transhimalaja - sven hedin (3 volume)

Fiti primul care isi exprima opinia despre Transhimalaja - Sven Hedin (3 volume)!


Opinia mea despre Transhimalaja - Sven Hedin (3 volume):

Nume sau initiale
vor aparea pe site
Email
nu va aparea pe site
Rating
click pentru a da un rating
Opinia mea
Veti recomanda acest produs? Da Nu
Sunteti clientul nostru? Da Nu
Inserati codul
Secure code
Sunt de acord cu termenii si conditiile de review