ADRESA MAGAZIN : BUCURESTI, STRADA ION BREZOIANU 29A
Program: Luni-Vineri intre orele 11:00 - 19:00.
Cumparam carti! Detalii la telefon +4031 426 0230 sau va asteptam la sediul nostru din Bucuresti, Strada Ion Brezoianu 29A.

click pe poza pentru a o mari

Die osterreichisch-ungarische Monarchie in Wort und Bild (Monarhia Austro-Ungara povestita si ilustrata) / colectie completa

7.500,00 Lei (Pretul contine TVA)

Stoc epuizat

anunta-ma cand este disponibil produsul
Cod: GC126079
Comanda telefonic: +4 031 426 0230
Comanda prin email: galeriilecismigiu@gmail.com
va rugam sa mentionati in e-mail numele si prenumele, adresa de facturare, adresa de livrare, codul produselor dorite, cantitatea si orice alte informatii suplimentare

Detalii - Die osterreichisch-ungarische Monarchie in Wort und Bild (Monarhia Austro-Ungara povestita si ilustrata) / colectie completa

Lucerare cu caracter enciclopedic, editata si ingrijita de profesorul Josef Weil von Weilen, formata din 24 de volume, 12596 pagini si 4529 illustratii.

Opera reuneste studii despre oamenii, locurile si obiceiurile din Imperiul Austro-Ungar. Volumele au fost publicate intre anii 1886-1902, insa cercetarea necesara a inceput inca din 1883. Colectivul de autori este fomat din 432 de nume, printre care insusi Printul Rudolf al Austriei. 

Starea de conservare a colectiei este una buna, volumele prezentand o usoara uzura, capatata de-a lungul timpului. Formatul cartilor este apropiat de A4, usor mai lat, dar mai scurt. Copertile sunt cartonate, originale,  cu modele în relief, colorate în roșu, galben, negru și auriu.

Colectie completa

Se prezinta conform fotografiilor atasate. 

Opinia cumparatorilor despre die osterreichisch-ungarische monarchie in wort und bild (monarhia austro-ungara povestita si ilustrata) / colectie completa

Fiti primul care isi exprima opinia despre Die osterreichisch-ungarische Monarchie in Wort und Bild (Monarhia Austro-Ungara povestita si ilustrata) / colectie completa!


Opinia mea despre Die osterreichisch-ungarische Monarchie in Wort und Bild (Monarhia Austro-Ungara povestita si ilustrata) / colectie completa:

Nume sau initiale
vor aparea pe site
Email
nu va aparea pe site
Rating
click pentru a da un rating
Opinia mea
Veti recomanda acest produs? Da Nu
Sunteti clientul nostru? Da Nu
Inserati codul
Secure code
Sunt de acord cu termenii si conditiile de review